Beschikbaarheid & Booking

« Openingsdatum van 27/04/2019 tot 07/09/2019. »

CGV

1 /Onze services Locatie naakt

Dit is een naakte site voor uw tent, caravan of camper. Van maximaal 1 tot 6 personen per site.
Het pakket omvat de locatie voor twee personen, uw installatie (tent, caravan of camper), uw voertuig en toegang tot ontvangstfaciliteiten, entertainment en badkamers.
Bijkomende kosten (elektriciteit, extra persoon, extra voertuig, huisdieren, verhuur van koelkasten, …) zijn niet inbegrepen in het pakket en zullen aan het pakket worden toegevoegd.
Aankomst: vanaf 12:00 uur. Vertrek: vóór 10.00 uur

Huuraccommodatie
Onze prijzen zijn inclusief personen (afhankelijk van de capaciteit van de accommodatie), water, gas, elektriciteit, een voertuig, toegang tot de ontvangstfaciliteiten, entertainment en sanitair.
Uw accommodatie moet worden teruggegeven zoals wanneer u vertrekt.
Inchecken: van 16:00 tot 19:00 uur Voor elke aankomst, buiten deze uren, dank u om ons te informeren op 06 66 45 32 50 om de procedure te kennen.
Vertrek: vóór 10.00 uur.

Uw wensen voor een specifieke locatie of accommodatie op de camping kunnen alleen worden behaald op basis van onze ontvangstmogelijkheden bij uw aankomst of op het moment van uw reservering.

Aanvullende activiteiten
Elke gratis of betaalde activiteit, vermeld in dit document, kan in bepaalde gevallen buiten onze controle worden gewijzigd of geannuleerd bij uw aankomst op de site. Als zodanig kan onze verantwoordelijkheid niet worden aangewend.

supplementen
Wat de formule ook is, er worden extra kosten in rekening gebracht voor extra voertuigen, extra tenten, dieren, bezoekers …
Onze tarieven zijn inclusief alle belastingen, exclusief toeristenbelasting.
De toeristenbelasting wordt tegelijkertijd met uw accommodatie in rekening gebracht. Het is betaalbaar op dezelfde betaaldata. Het is niet-wijzigbaar en niet-restitueerbaar bij uw aankomst op de site.

2 /Betaling van uw verblijf Geaccepteerde betalingsmethoden

Onder de aanbetaling als het saldo, kunt u uw reservering of uw verblijf door de
volgende betaalmethoden:
Bankcheque en Franse postcheque, vakantiecheques, contant, creditcard, bankoverschrijving.

Betalingsvoorwaarden
Elke zakelijke boekingsaanvraag van de koper moet schriftelijk worden gedaan en vergezeld gaan van:
– een aanbetaling van 30% van de verblijfskosten,
– 10 euro aan aanmeldingskosten voor verblijven van meer dan of gelijk aan 7 nachten
– en de bijdrage voor annuleringsverzekering (indien ingeschreven)

Deze boeking heeft contractuele waarde alleen na ontvangst door de koper van een boekingsbevestiging die is uitgegeven door de camping.

Het saldo van het verblijf moet uiterlijk 30 dagen voor het begin van het verblijf worden betaald. Als het saldo niet binnen de aangegeven tijd wordt betaald, wordt het beschouwd als geannuleerd. Onze annuleringsvoorwaarden die hieronder worden beschreven, zijn van toepassing.

3 /Last-minute-boeking

Elke boeking die minder dan 30 dagen vóór de datum van aankomst wordt gemaakt, moet volledig worden betaald en per creditcard of bankoverschrijving.

4 /Uitgestelde aankomst en vroegtijdig vertrek

In geval van late aankomst of vroegtijdig vertrek, in vergelijking met de data vermeld op uw voucher, is het gehele verblijf verschuldigd. U krijgt geen recht op restitutie van het niet-gemaakte deel van het verblijf.

5 /Geen presentatie op de camping

In geval van niet opdagen op de camping binnen 48 uur na het begin van uw verblijf en geen nieuws over uw aankomst, zullen wij uw accommodatie of locatie hebben. We houden de kosten in rekening voor onze annuleringsvoorwaarden.
6 / Annulering

Vanwege de koper
Elke annulering moet per e-mail worden aangekondigd met een ontvangstbevestiging, die van kracht wordt vanaf de datum van ontvangst van de post:
¥ meer dan 30 dagen voor uw aankomst, blijft het bedrag van de aanbetaling verworven op de camping.
¥ minder dan 30 dagen voor uw aankomst wordt het totale bedrag van de huur-, boekings- en reserveringskosten en de verzekeringskosten ingehouden.
Om een ​​mogelijke vergoeding te krijgen, nodigen wij u uit om een ​​annulerings- of onderbrekingsverzekering af te sluiten bij het boeken.

Camping La Plage biedt u annulerings- en annuleringsverzekering aan in uw huurcontract. Onze partner Gritchen Affinity stemt ermee in om het verblijf geheel of gedeeltelijk terug te betalen aan onze vakantiegangers.

In geval van annulering, stel de camping op de hoogte van uw opname als zich een gebeurtenis voordoet die uw vertrek per post of e-mail verhindert. Als de claim wordt vermeld in de algemene voorwaarden (beschikbaar op de website www.campez-couvert.com of van de camping), dient u de verzekeraar hiervan binnen 48 uur op de hoogte te stellen en alle nodige informatie en ondersteunende documenten te verstrekken.

Vanwege de camping
Als de camping verplicht is zijn diensten van huur van een kale site en / of huuraccommodatie te annuleren, zal elke contractant die zijn bevestiging van het verblijf heeft ontvangen per e-mail of aangetekende brief op de hoogte worden gesteld en vervolgens volledig worden terugbetaald voor de bedragen die hij zal hebben betaald.

7 / borg

Voor huuraccommodaties is een borg van 300 euro vereist bij aankomst, die binnen een week na uw vertrek wordt geretourneerd.

De camping behoudt zich het recht voor om een ​​deel of het totale bedrag te behouden in geval van verslechtering van de accommodatie en de inhoud en /of uitrusting op de camping.
De camping behoudt zich ook het recht voor om het bedrag van 100 euro af te trekken om de schoonmaakkosten te compenseren als deze niet bij het vertrek is gemaakt.

8 /Mijnwerkers

Minderjarigen ouder dan 16 jaar die niet vergezeld worden door hun ouders, worden op de camping geaccepteerd met toestemming van de ouders.

9 /Dieren

Over het algemeen zijn honden en katten behalve honden van categorie 1 en 2 op de camping toegestaan ​​tegen een toeslag (zie prijzen).
We eisen dat honden op de camping worden aangelijnd. Zorg ervoor dat u de hygiëne en de omgeving van de camping respecteert. Het gezondheidsboekje moet bij aankomst op de camping worden gepresenteerd. Rabiës-vaccins en het tatoeagecertificaat zijn verplicht.

10 /Claims

Elke claim na een verblijf moet schriftelijk worden ingediend en binnen 20 dagen na uw verblijf per aangetekende brief met ontvangstbevestiging worden verzonden.