Beschikbaarheid & Booking

« Openingsdatum van 27/04/2019 tot 07/09/2019. »

Ontdek de omgeving van Camping
La Plage in de Gard

Profiteer van uw vakantieverblijf of camping Gard op Camping la Plage om de ongelooflijke rijkdom van onze regio te ontdekken.

Ontdek het Romeinse verleden, met de Pont du Gard, gebouwd in de 1e eeuw na Christus om water van Uzès naar Nîmes te brengen, geklasseerd als UNESCO werelderfgoed.

Nîmes, een Romeinse stad bij uitstek, nodigt u uit voor een bezoek aan het amfitheater, eveneens gebouwd in de 1e eeuw, naar het model van het Colosseum van Rome. Er waren toen al 24.000 toeschouwers aanwezig om de gladiatorengevechten bij te wonen en vandaag de dag dient het als een prachtig decor voor culturele evenementen.

Avignon onthult zijn stad en pausen en de beroemde Pont Saint Bénézet, waar, zoals bekend, mensen dansen…. U kunt vele culturele evenementen bijwonen tijdens het festival in de zomer.

In de buurt van Camping La plage, tussen de vallei van de Cèze en de Ardèche, kunt u een wandeling maken in de 4 dorpen met het label “Plus Beaux Villages de France”: La Roque sur Cèze en de beroemde Cascades du Sautadet, Montclus, Lussan en Aiguèze, gelegen aan de rand van de Ardèche. Barjac, een stad met karakter, onderscheidt zich door zijn sterke Renaissance invloed op de architectuur.

Ontdek en geniet van lokale producten op de markt van Goudargues, het kleine Venetië van de Gard, op een steenworp afstand van de camping.

Verken tot slot de ingewanden van de aarde aan de Aven d’Orgnac en de Grotte de la Salamandre.

Pont du Gard

Nimes

Avignon

Grotte de la Salamandre

La Roque sur Ceze

Cascades du Sautadet

Lussan

Goudargues

Aigueze